Onderhoud

Een auto kopen is één, maar een auto moet natuurlijk wel goed onderhouden worden.
Vandaar dat wij onze werkplaats van alle gemakken hebben voorzien. De meest moderne uitleesapparatuur, geavanceerde testapparatuur en gediplomeerde en enthousiaste monteurs.
Met het nieuwste Volvo VIDA systeem is Auto Roelfsema B.V. op het hoogst mogelijke serviceniveau gekomen. Met dit systeem staan wij in contact met de fabrikant en kunnen wij alle Volvo’s uitlezen en updaten! Onze werkplaats is voorzien van 7 bruggen. Hier verzorgen wij het onderhoud en de reparatie van alle merken personen- en bestelwagens. Leaseauto’s zijn bij ons ook welkom. We werken voor de meeste leasemaatschappijen en staan online in contact met hen via het R.O.B..

Aircoservice

Hiervoor hebben wij monteurs gespecialiseerd in aircosystemen in dienst. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door middel van speciale apparatuur kunnen wij uw airco opnieuw afvullen en testen op lekkage en werking.
Tot ziens in onze werkplaats!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag, vul dan onderstaande gegevens in, stel uw vraag en wij zoeken zo snel mogelijk - uiterlijk binnen 48 uur - contact met u op. Wilt u direct met ons in contact komen, bel dan 0592 - 542 068!

Mogelijk gemaakt door Mobilox