Disclaimer

Auto Roelfsema spant zich in om informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Auto Roelfsema is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.

De eventueel door Auto Roelfsema verzamelde persoonsgegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.

Deze website kan van tijd tot tijd links naar andere websites bevatten. Auto Roelfsema heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die website.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Auto Roelfsema worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag, vul dan onderstaande gegevens in, stel uw vraag en wij zoeken zo snel mogelijk - uiterlijk binnen 48 uur - contact met u op. Wilt u direct met ons in contact komen, bel dan 0592 - 542 068!

Mogelijk gemaakt door Mobilox