APK keuring

Is uw auto toe aan de APK? Wij staan voor u klaar om de Algemene Periodieke Keuring uit te voeren. Auto Roelfsema is geregistreerd bij de RDW, wat u de zekerheid geeft van een betrouwbare en erkende keuring.

Wanneer moet uw auto APK gekeurd worden?

De termijn voor de APK verschilt voor iedere auto. Over het algemeen geldt: hoe ouder de auto is, des te vaker hij gekeurd dient te worden. Deze wettelijk verplichte keuring van de Rijksdienst Wegverkeer is nodig om de verkeersveiligheid te bevorderen en rekening te houden met het milieu. Bij nieuwe benzineauto’s en elektrische auto’s is de eerste APK pas na vier jaar nodig. Voor nieuwe auto’s op diesel of gas geldt een termijn van drie jaar. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de RDW.

Een snelle en betaalbare APK

Als u op zoek bent naar een erkende garage voor de APK, dan bent u bij Auto Roelfsema in Tynaarlo aan het juiste adres. Bij ons kunt u altijd snel terecht en wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Als het nodig is, kunt u uw auto gelijk laten repareren door onze vakkundige monteurs. Wilt u direct een afspraak maken? Dan kan eenvoudig online, via het onderstaande formulier. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0592 – 542068. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag, vul dan onderstaande gegevens in, stel uw vraag en wij zoeken zo snel mogelijk - uiterlijk binnen 48 uur - contact met u op. Wilt u direct met ons in contact komen, bel dan 0592 - 542 068!

Mogelijk gemaakt door Mobilox